Новини департаменту

08.05.2023

Міжнародний Класичний Університет імені Пилипа Орлика запрошує ветеранів та членів їхніх сімей до програми з професійної адаптації



             Повномасштабне вторгнення росії на територію України призвело до того, що більшість ветеранів, які вже були інтегровані до цивільного життя, знову взяли до рук зброю для участі у заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, а також проведення загальної мобілізації.
             Міністерством у справах ветеранів України, з метою вирішення питання соціальної та професійної адаптації демобілізованих військовослужбовців, у тому числі й ветеранів війни, укладено угоди про співпрацю з суб’єктами освітньої діяльності, зокрема, з Міжнародним класичним університетом імені Пилипа Орлика.
             В межах укладеної угоди зазначеним навчальним закладом проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо залучення до програми «Професійна адаптація ветеранів та членів їх сімей».
             Ознайомитись із матеріалами можна за посиланням: https://mku.edu.ua/profesijna-adaptatsiya-veteraniv-ta-chleniv-yih-simej/
             Контактна особа, координатор – Бєлов Гордій Олександрович, тел. +38 063 320 55 55.
        
        

        
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту