Новини департаменту

25.07.2023

УВАГА родин військовослужбовців, які зникли безвісти за особливих обставин



         Для того, щоб ознайомитися з матеріалами кримінального провадження, яке розслідується в іншому населеному пункті, зокрема за місцем зникнення особи, вам необхідно дотримуватися чіткого алгоритму дій:
         Зверніться до місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги для призначення адвоката за місцем знаходження кримінального провадження.
         Місцевий центр БВПД надсилає доручення до місцевого центру за місцем знаходження кримінального провадження, який призначає адвоката та надає йому доручення на ознайомлення з матеріалами справи.
         Адвокат після ознайомлення з матеріалами кримінального провадження надсилає всі відскановані (сфотографовані) матеріали на адресу заявника.
         У разі відмови місцевого центру призначити адвоката, повідомляйте регіональним представниками Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.
         Нагадуємо, родини зниклих безвісти можуть отримати юридичну консультацію за телефоном: (066) 053-11-39. Колл-центр працює з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 18:00.
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту