Новини департаменту

24.08.2023

З Днем Незалежності України!



             24 серпня є і завжди буде символічним і надзвичайно важливим днем для українців у всьому світі, навіть попри щохвилинне зухвале намагання ворога зламати наш дух та знищити нас фізично.
             Вдруге поспіль українці зустрічають День незалежності у стані повномасштабної війни, яка загалом вже триває майже десять років. Україна продовжує гідно тримати удар і демонструє непересічні можливості наших сил оборони та цивільного населення захищати державу і звільняти свою територію від окупантів.
             Навіть в умовах широкомасштабної російської агресії наша держава продовжує забезпечувати продовольством країни, які цього потребують, надавати гуманітарну й інші види допомоги у зонах стихійних лих та виконувати решту функцій, притаманних нормальній сучасній країні – суб’єкту міжнародних відносин.
             Відстоюючи власну незалежність сьогодні, убезпечуємо народи Європи від можливих посягань з боку агресора, стверджуємо гідне місце нашої країни у сім’ї цивілізованих європейських держав.
             Нехай кожен Герой повернеться додому, наповнений силою духу, невичерпною енергією та незламним переконанням, що Україна - понад усе!
        Бажаємо кожній українській родині мирного неба, непохитної віри, сімейного затишку та щасливого майбутнього у вільній процвітаючій Україні!
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту