Новини департаменту

29.08.2023

День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України



             29 серпня - День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Це особливий день, нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам’яті, шані і вдячності.
             Символом Дня пам’яті захисників України став сонях. Україна для кожного із загиблих воїнів - сонце в душі, яке зігрівало і надихало захищати свій дім. Тому сонях пам'яті – це не просто символ історичної мужності українських воїнів, це символ життя України. З чорним, як українська земля, зернятком, що обов'язково проросте, бо українці і далі будуть відроджуватися, скільки б не намагалися їх знищити.
             Загибель або поранення українських Захисників чи Захисниць викликають у нас біль і справедливу ненависть до окупанта. Але навіть в праведному гніві маємо єднатися в прагненні до перемоги над ворогом, вміти протистояти ворожій пропаганді і не втрачати віри в щасливе майбутнє.
             У цей день висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні з російським окупантом своїх синів, дочок, чоловіків, братів, сестер.
             Вічна пам’ять загиблим, слава і честь живим захисникам!
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту