Новини департаменту

23.10.2023

Роз’яснення Пенсійного фонду України



        Пенсійний фонд України надав роз’яснення щодо пільгових нормативів на оплату послуг з водопостачання та водовідведення, які визначені згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 року № 409 “Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування”(зі змінами), а саме:
        1. Послуга з централізованого постачання холодної води - 2 куб. метри холодної води на одну особу на місяць.
        2. Послуга з централізованого постачання холодної води за відсутності постачання гарячої води - 3,6 куб. метра холодної води на одну особу на місяць.
        3. Послуга з централізованого постачання холодної води у разі відсутності постачання гарячої води більш ніж як на 14 діб - 3,6 куб. метра холодної води на одну особу на місяць.
        4. Послуга з централізованого водовідведення - 3,6 куб. метра на одну особу на місяць.
        5. У разі відсутності централізованого водовідведення (за відсутності системи централізованого водовідведення та за наявності централізованого водопостачання і вигрібних ям) для вивезення рідких нечистот - 3,6 куб. метра на одну особу на місяць.
        6. У разі відсутності централізованого водовідведення (за відсутності системи централізованого водовідведення і централізованого водопостачання та за наявності вигрібних ям) для вивезення рідких нечистот - 0,76 куб. метра на одну особу на місяць.
        7. Послуга з централізованого постачання гарячої води - 1,6 куб. метра гарячої води на одну особу на місяць.
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту