Новини департаменту

24.10.2023

“Вистояти легше разом”: МОМ за сприяння Мінветеранів запускає кампанію про важливість підтримки ветеранів, членів їхніх сімей та родин загиблих Воїнів



             Бути уважнішими одне до одного й до власних емоцій закликає кампанія “Вистояти легше разом” від Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, Міністерства у справах ветеранів України та агенції plusone social impact.
             Серія емоційних роликів покликана надихнути українців підтримувати одне одного, а також звертатися за психологічною підтримкою спеціалістів.
             Другий рік повномасштабної війни дається взнаки. Ветерани та їхні родини, рідні й близькі загиблих – під ці категорії підпадає вже значна кількість українців. Біль втрати, спогади й інші прояви посттравматичного стану заважають відчувати життя в повній мірі – складний емоційний досвід вимагає часу на осмислення й прийняття, а повернення до цивільного життя – великої підтримки. І мова тут не тільки про спеціалізовану допомогу, але й про внесок кожного, громаду, у якій живуть та до якої повертаються люди.
             Також це нагадування для нас всіх: ветерани тепер є цивільними; ветерани живуть серед нас; ми живемо пліч-о-пліч, разом, як одне суспільство. Зрештою, кампанія є закликом до суспільства бути свідомим, бути толерантними, бути готовим надати підтримку: ветеран може бути схожим на вас.
        https://www.youtube.com/watch?v=VtuwsKq8tp0
        https://youtu.be/VNwdVOI7O1k
        

        https://www.youtube.com/watch?v=PMVV9y05k4U
        
        
             Більше інформації на сайті: https://iom-emotionline.com.ua/
        
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту