Новини департаменту

20.11.2023

Чи потрібно звертатись за перерахунком розміру виплат пільг та субсидії на тверде пічне побутове паливо



             Пенсійний фонд України повідомляє: для перерахунку розміру виплат пільг та субсидії на тверде пічне побутове паливо в поточному році НЕ потрібно спеціально звертатися до територіального органу ПФУ.
             Якщо вашій родині вже призначено житлово-комунальну пільгу або субсидію на придбання твердого пічного палива, – вам перерахують її розмір автоматично. Лише необхідно буде надати згоду Пенсійному фонду на передання ваших даних міжнародному донору для оплати підвищеного розміру підтримки.
             Згоду можна надати у відповідь на смс-повідомлення, яке надійде родинам, що вже отримують пільги або субсидії на тверде пічне паливо, або ж через електронний кабінет Пенсійного фонду України, або ж звернувшись до відділення ПФУ.
             Якщо пільга або субсидія ще не призначена, але ви потребуєте підтримки держави – необхідно звернутися у загальноприйнятому порядку і подати відповідну заяву.
             Нагадуємо, що звернутися за отриманням субсидії чи пільги можна до департаменту соціальної політики за адресою п-кт Волі, 4а, обох його філій (№ 1 – проспект Соборності, 18 та № 2 - вул. Бенделіані, 7) та до Головного управління Пенсійного фону України в Волинській області за адресою проспект Президента Грушевського, 1.
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту