Новини департаменту

13.12.2023

До уваги ветеранів та ветеранок!



             Український ветеранський фонд Мінветеранів інформує щодо актуальних пільг на житлово-комунальні послуги для ветеранів та ветеранок:
             Ветерани війни та їх сім'ї мають право на пільги на оплату житлово-комунальних послуг. Це включає 50% знижку на оплату житла та комунальних послуг, з особливими умовами для сімей з непрацездатними особами.
             Зміна місця проживання:
             У разі зміни місця проживання важливо своєчасно повідомити орган Пенсійного фонду України. Це дозволить забезпечити безперебійне надання пільг.
             Форма надання пільг :
             Всі пільги на оплату житлово-комунальних послуг надаються виключно у готівковій формі через органи Пенсійного фонду України.
             Готівкова форма:
             Виплата пільг здійснюється через банк або пошту. Пільговики сплачують повну вартість спожитих послуг, а потім отримують відшкодування.
             Важливо: Пільги надаються незалежно від виду житла чи форми власності на нього. Облік пільговиків ведеться за зареєстрованим місцем проживання.
             Юридичні Консультації:
             У разі виникнення проблем з оформленням пільг, за юридичними консультаціями можна звертатися до Українського ветеранського фонду, фахівці якого готові надати необхідну підтримку та допомогу - https://veteranfund.com.ua/legal_consultations/
             Ветеранам та ветеранкам Луцької міської територіальної громади звернутись за отриманням пільг на ЖКП можна подавши заяву до департаменту соціальної політики (проспект Волі, 4а) та до сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України в Волинській області (проспект Президента Грушевського, 1).
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту