Новини департаменту

20.02.2024

Безкоштовні екскурсії до Окольного замку тривають!



             Скільки замків існувало у Луцьку віддавна, яка кількість веж належала до Окольного замку та збереглася до наших днів, кому ми завдячуємо побудові у Луцьку костелу святих апостолів Петра і Павла, як міг виглядати чернець-інтелектуал XVII ст., - про це і не тільки дізналися на черговій щопонеділковій безкоштовній екскурсії музейним простором «Окольний замок» рідні загиблих Захисників.
             Родзинкою музейного простору “Окольний замок” є знамениті луцькі підземелля. Про них уже давно ходили легенди, а тепер підземелля Монастиря єзуїтів стали доступні для широкого загалу. Це креативний музейний простір, що складається з 18 розчищених кімнат і 4 коридорів. У них розміщені галерея рицарства, експозиція навчального процесу у єзуїтському колегіумі, мультимедійна система з інтерактивним смарт-табло, шоломами віртуальної реальності, силіконова фігура монаха-єзуїта, голограма привида.
             Департамент соціальної та ветеранської політики Луцької міської ради дякує за проведені екскурсії для пільгових категорій жителів Луцької міської територіальної громади Музейному простору "Окольний замок".
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту