Новини департаменту

21.03.2024

Навчання для ветеранів та ветеранок



             ГО «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича оголошують набір на навчання за безкоштовною сертифікатною Програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення».
             Мета – сприяти професійному розвитку та підвищенню кваліфікації ветеранів та ветеранок, які прагнуть пов’язати свою професійну кар’єру з державною службою та місцевим самоврядуванням. Після навчання учасники та учасниці отримають відповідні знання, навички та компетентності для успішного зарахування у кадрові резерви, проходження конкурсів на посади, працевлаштування та подальшої роботи в органах державної влади.
             Запрошуються ветерани та ветеранки, які:
        - не мають жодного досвіду роботи в сфері державної служби та/або служби в ОМС, але мають намір працевлаштування на таких посадах у найближчому майбутньому;
        - перебувають на посадах державної служби чи служби в ОМС до 3-х років станом на дату проведення конкурсного відбору слухачів та мають намір продовжувати працювати на цих посадах у найближчому майбутньому.
             Заповнені форми і мотиваційні листи приймаються до 08 квітня 2024 включно.
        - оголошення результатів конкурсного відбору – 15 квітня 2024 р.;
        - початок навчання – 22 квітня 2024 р.
             Форма для заповнення доступна за покликанням: https://forms.gle/HedG5ApVA3TvxeGb6
        

             Проєкт втілюється за підтримки Програми реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США.
             У разі запитань можна звертатись: SGov@ukr.net (або vryaduvannya@gmail.com).
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту