Новини департаменту

13.05.2024

Безкоштовні вистави для дітей з багатодітних родин



        11 та 12 травня діти з багатодітних родин Луцької міської територіальної громади безкоштовно переглянули вистави Волинського обласного академічного театру ляльок «Казка про козацький рід» та «Пригоди Оленки».
         «Казка про козацький рід» - неймовірно атмосферна історія, яку вигадав Сашко Лірник, розповідає про кмітливість і хоробрість козака Семена, який боровся із Рудим чортом.
        А у недільній виставі глядачі познайомилися із дівчинкою Оленкою, яку бабуся відправила пасти гусеня. А воно таке неслухняне! Оленка вже втомилася за ним слідкувати, аби воно гарно паслося, не ходило до болота. І щоб часом його не вполювала лисиця.
        Чи зможуть дітки допомогти Оленці пасти гусенятко, а якщо доведеться - визволити його із полону хижачки? Та хто врешті переміг у першій виставі – козак Семен чи Рудий чорт? – про це і не тільки дізнавалися юні глядачі разом із мамами та бабусями під час перегляду двох пригодницьких історій.
        Дякуємо акторам Волинського обласного академічного театру ляльок за подарований хороший настрій та позитивні емоції глядачам, а керівництву театру за співпрацю з департаментом соціальної та ветеранської політики.
        

        

        

        
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту