Новини департаменту

27.05.2024

Освітньо-грантова програма для військових «Траєкторія»



             Ветеранів, військових та їхніх дружин чи чоловіків запрошують взяти участь у національній освітньо-грантовій програмі «Траєкторія» для започаткування й розвитку власної справи.
             Головною метою «Траєкторії» є надання підприємцям-початківцям базових знань, практичних порад та фінансової підтримки для започаткування й розвитку власної справи.
             Програму ініціювали мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес та мережа мультимаркетів «Аврора».
             За результатами навчання та представлених бізнес-проєктів 50 учасників отримають на конкурсній основі по 100 000 гривень фінансової підтримки на започаткування або розвиток власної справи.
             Дедлайн подання заявок — 16 червня 23:59.
             При відборі заявок пріоритет матимуть бізнеси, що виробляють кухонний інвентар, метал для кухні, текстиль, рушники, одяг, аксесуари, іграшки, товари з пластику та швейні підприємства. Однак, можна спробувати свої сили, навіть якщо ваша діяльність не входить у перелік пріоритетних галузей.
             Навчання проходитиме в онлайн-форматі та міститиме теоретичну й практичну частину. Під час першого теоретичного етапу учасники відвідають вебінар з розробки бізнес-плану, лекції від ветеранів-підприємців та заняття з психологом. На другому практичному етапі майбутні підприємці складатимуть бізнес-план та отримають індивідуальні консультації від експертів.
             Шукайте форму аплікації та деталі за покликанням — https://trayektoriya.business/
             Національний проєкт втілюється за підтримки Міністерство цифрової трансформації України, Мінветеранів і Офіс з розвитку підприємництва та експорту, за сприяння UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та Уряду Швеції, Український ветеранський фонд.
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту