Новини департаменту

29.05.2024

Рідних загиблих Захисників та багатодітні родини запросили безкоштовно переглянути музичну комедію



             26 травня рідні загиблих Захисників та багатодітні родини безкоштовно переглянули музичну комедію Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка «Хай живе любов».
             Військова служба небезпечна, не без хвилювань та метушні, тож саме тому в погоні за блаженним спокоєм польські гусари на чолі з майором вирішують відпочити у його маєтку. Головна умова – без жінок. Все летить шкереберть, коли без попередження у гості приїздять рідні сестри власника будинку, та ще й не самі: з ними – непересічні служниці, а головне – юна панна Зося, яку терміново потрібно видати заміж. Та ще й не за будь-кого, а вигідного, хоч і немолодого уже жениха, – власника маєтку! Той, певна річ, прощатися із холостяцьким життям не поспішає і тут розпочинається найцікавіше – боротьба дам проти гусарів.
             Попри всі інтриги та суперечки, любов має перемогти – і ось, історія під назвою «Хай живе любов» об'єднує навіть не одну, а кілька закоханих пар.
             Дякуємо за можливість безкоштовного перегляду вистави для пільгових категорій мешканців Луцької міської територіальної громади керівництву Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, а акторам та режисеру - за неймовірні емоції та створення позитивного настрою.
        
        

        
        

        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту