Новини департаменту

29.05.2024

Безкоштовний онлайн-курс «Народжені серцем»



             Війну в Україні тисячі дітей втратили своїх батьків або розлучилися з ними. В цей складний час усиновлення може стати для них шансом на щасливе життя в люблячій сім'ї.
             Усиновлення – важливий та хвилюючий крок для сім’ї, яка хоче подарувати родинне тепло та любов дитині. На цьому шляху у майбутніх батьків виникає багато запитань, побоювань та стереотипів. “Що потрібно, аби усиновити дитину?”, “Де шукати корисну інформацію про це?”, та інші.
             Національна соціальна сервісна служба України запрошує зареєструватися на безкоштовний онлайн-курс «Народжені серцем», який у зручній формі розкриє юридичні та психологічні аспекти процесу усиновлення, готує до першого знайомства і адаптації дитини у новій родині.
             Курс доступний за покликанням: http://surl.li/twgeh.
             Курс розроблено Координаційним центром з розвитку сімейного виховання та догляду дітей спільно зі студією онлайн-освіти EdEra, Міністерством соціальної політики України, Національною соціальною сервісною службою України, за фінансової підтримки Представництва Європейського Союзу та Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту