Новини департаменту

24.06.2024

До уваги представників об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ)



             Міністерство соціальної політики України вкотре нагадує представникам об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та виконавцям комунальних послуг: з 2022 р. на вебпорталі електронних послуг ПФУ (https://portal.pfu.gov.ua) успішно діє Електронний кабінет управителів, об’єднань та виконавців комунальних послуг.
             Завдяки електронним сервісам, Пенсійний фонд може самостійно обмінюватися інформацією з надавачами комунальних послуг про послуги, які вони надають конкретній родині, і швидше призначати субсидії.
             Проте частина ОСББ та деякі виконавці комунальних послуг не подають до Пенсійного фонду інформацію, необхідну для призначення людям житлових субсидій і пільг. Через це мешканці таких будинків можуть не отримати передбачені їм законодавством виплати і стати заручниками ситуації, коли Пенсійний фонд не отримає всю або частину інформації, необхідної для призначення житлово-комунальних субсидій і пільг.
             Тож нагадуємо, що, зареєструвавшись на порталі електронних послуг ПФУ, передавати необхідну інформацію можна легко і швидко.
             Детальніше - https://www.msp.gov.ua/news/23809.html
        
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту