Новини департаменту

19.07.2024

Вібулося відкриття хабу в межах проєкту «Місце надії України»



        
        Сьогодні, 19 липня, заступник директора департаменту соціальної та ветеранської політики Тетяна Янчук, головний спеціаліст організаційного відділу Юлія Волошина та головний спеціаліст відділу з організації надання соціальних послуг та нагляду за призначенням пенсій Юлія Величко відвідали захід з нагоди відкриття хабу, спрямованого на підтримку жінок постраждалих від війни, у межах проєкту «Місце надії України».
        З нагоди відкриття з вітальним словом до присутніх звернулась заступник міського голови Ірина Чебелюк, побажавши невичерпної енергії та натхнення для реалізації проєкту. Заступник директора департаменту соціальної та ветеранської політики Тетяна Янчук теж побажала успішного розвитку новоствореному проекту, спрямованому на підтримку особливо вразливої категорії населення.
        Проєкт «Місце надії України» створений для підтримки жінок, які переживають травмуючий досвід пов’язаний з війною, зокрема, для соціально-культурної адаптації в нових умовах, навчання, працевлаштування та надання психологічної підтримки.
        Зауважимо, в межах проєкту в Луцьку відкритий один з чотирьох хабів, які функціонуватимуть в різних містах України, зокрема Кременчуці, Миколаєві та Чернігові.
        Запрошуємо відвідати хаб за адресою: м. Луцьк, просп. Волі, буд. 27.
        

        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту