Новини департаменту

22.07.2024

Відпочинок для дітей від Центру життєстійкості "FOX HOUSE"



        22.07.2024 року стартував новий проєкт з організації літнього відпочинку на базі ексклюзивного реабілітаційного центру для дітей «Відкриті двері»(OPEN DOOR LUTSk).
        Тренінгові заняття від кваліфікованих працівників Центру життєстійкості, організація майстер-класів волонтерами, зустрічі з представниками різних організацій, ігрові форми роботи - усе це чекає на діток, які так потребують підтримки та допомоги.
        Кожній дитині пропонується місце, де дозволено бути дитиною, де її люблять, піклуються про неї, де вона почуває себе безпечно в захищеному середовищі.
        Дитячі табори на канікулах - відмінний спосіб проявити самостійність, розвинути почуття відповідальності, знайти справжніх друзів, тим самим відпрацювати навичку життєстійкості.
        Організація таборування проходить в межах програми з формування життєстійкості. Проєкт реалізує Міністерство соціальної політики України і він є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" Першої леді Олени Зеленської, який у Луцькій ТГ втілює ГО «Fox house».
         Центр життєстійкості "FOX HOUSE" завжди готовий вас підтримати та надати допомогу!! ☎ 095-3000-956
        Fox House - завжди поруч з вами!
        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту