Новини департаменту

24.07.2024

До уваги ветеранів війни та членів їх сімей!



        Захисники та Захисниці, які мають бажання займатися підприємництвом, або ж розвивати свій бізнес після повернення до цивільного життя, мають можливість отримати грант від 250 тис грн до 1 млн грн. Окрім того, другий з подружжя захисника зможе отримати грант 500 тис грн на розвиток сімейного бізнесу!
        Урядовий проект “єРобота” передбачає надання українцям грантів для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання. Він спрямований на активізацію підприємницької діяльності та стимулювання створення робочих місць.
        Відповідно до умов програми, учасники бойових дій або особи з інвалідністю внаслідок війни, а також другий з їх подружжя можуть отримати такі гранти:
        • до 250 тис. грн, до 500 тис. грн та до 1 млн грн - для ветерана за умови створення одного, двох та чотирьох робочих місць відповідно;
        • до 250 тис. грн та до 500 тис. грн - для другого з подружжя ветерана за умови створення одного та двох робочих місць відповідно.
        
        Програма надання грантів учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей на створення або розвиток власного бізнесу є складовою флагманського проекту Міністерства економіки України «Робота без бар’єрів», який реалізується на виконання Національної стратегії зі створення безбар'єрного простору в Україні та в рамках економічної політики «Зроблено в Україні».
        Подати заявку на отримання гранту можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають досвіду ведення бізнесу. Наразі прийняття заявок на всі напрямки програми єРобота триває.
        Дедлайн 29 грудня 2024 року.
        Подача заявки здійснюється через портал Дія за покликанням:
https://diia.gov.ua/services/grant-dlya-veteraniv-ta-chleniv-yihnih-simej        

Контактна інформація

Телефони

+38 0332 28 10 00 - гаряча лінія
+38 0332 28 41 80 - приймальня
телефонний довідник департаменту